Diari Més

Societat

L'eslògan macabre d'una funerària gallega es fa viral a les xarxes socials

«Continua fumant, t’esperem», adverteixen als addictes al tabac

Imatge dels 'merxanndatge' de la funerària gallega.

L'eslògan macabre d'una funerària gallega es fa viral a les xarxes socials

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els propietaris de la funerària gallega *Curroliño de *Rodeiro no paren d'atendre el telèfon aquests dies. No tot són defuncions. Bona part de les trucades són demanats de clauers que els *llueven des de tot el país, com explica La Veu de Galícia.

La culpa és de l'eslògan. Pur humor de tanatori que a algú se li ha ocorregut compartir en les xarxes socials. En l'encenedor es llegeix per una de les cares: «Continua fumant, t'esperem». Per l'altra, apareixen l'adreça i el telèfon de la funerària.

Explica l'inventor de l'eslògan, Luis Vázquez, que la idea va sorgir en una vetlla. Una dona tossia durament i l'empresari, abusant de la confiança, li va llançar: «Tu continua fumant, que aviat vindràs per aquí». Com la dona s'ho va prendre bé, a Luis se li va ocórrer portar al consell als encenedors que l'empresa regala a l'inici de l'any. «També fem clauers en forma de taüt», explica l'empresari.

Malgrat les trucades que els demanen encenedors, el propietari de la funerària el té clar: «no els venem. Si els volen que vinguin a buscar-los».

tracking