Diari Més

Política

Ciutadans presenta una moció a l'Ajuntament de Màlaga per a «tocar els collons»

La frase s'ha colat per error entre les peticions que es fan a l'equip de govern del PP

Imatge d'arxiu d'un plenari de l'Ajuntament de Màlaga.

Ciutadans presenta una moció a l'Ajuntament de Màlaga per a «tocar els collons»Ajuntament de Màlaga

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup municipal de Ciutadans a l'Ajuntament de Màlaga ha presentat aquest dimarts una iniciativa a la Comissió d'Economia per a reclamar una auditoria dels contractes que en un dels punts assenyala: «Crec que en això són bastant escrupolosos, però bàsicament és per si vols tocar els collons».

En la moció, que signen el portaveu i viceportaveu del grup, Juan Cassá i Alejandro Carballo, respectivament, s'ha colat l'esmentada frase entre parèntesi en el punt relatiu al grau d'aplicació de la normativa en les contractacions, dins de les peticions que es fan a l'equip de govern del PP.

El document forma part de les mocions que es tractaran en la Comissió d'Economia la setmana vinent i que van ser remeses aquest dilluns als grups municipals.

«Els errors i les errates passen»

Fuentes de Ciudadanos han afirmat a Efe que la moció va ser «feta en equip i s'anaven fent acotacions», i que finalment no es va registrar la versió definitiva, i han afegit que «els errors i errates passen», i que a l'Ajuntament es fan entre quatre-centes i cinc-centes iniciatives per grup i mandat.

L'alcalde de Màlaga, Francisco de la Torre (PP), ha qualificat d'«expressiva i anecdòtica» la frase i ha subratllat en declaracions als periodistes la importància d'estar en política «per a servir al bé comú» i a la ciutat i «no per a fer estratègies de partit, de curt abast».

De la Torre creu que en les pròximes eleccions «segurament molta gent reflexionarà» sobre la importància de tenir governs que «puguin estar lliures que algun grup vulgui fer alguna cosa en contra de l'interès general simplement per a fotre a l'equip de govern».

Ciutadans va donar per trencat el passat 18 de febrer l'acord d'investidura que ha permès governar els últims quatre anys en minoria al PP a l'Ajuntament de Màlaga.

La formació taronja va prendre aquesta decisió davant la negativa de l'alcalde de la ciutat, Francisco de la Torre, a destituir els regidors Francisco Pomares i Teresa Porras, citats com investigats per ingerències polítiques en matèria urbanística.

tracking