Diari Més

Policial

Detingut un menor acusat de matar a la seva mare adoptiva

La víctima va ser trobada morta al llit sense símptomes de violència, però l'autòpsia va determinar que havia mort per asfíxia

Imatge d'un vehicle de la Guàrdia Civil.

Detingut un menor acusat de matar a la seva mare adoptivaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil ha detingut aFuengirola, Màlaga, a un menor gadità de 16 anys acusat d'haver matat fa dos anys a Chiclana de la Frontera, Cadis, a la seva mare adoptiva.

La detenció del menor es va produir fa unes setmanes després d'una llarga investigació de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil.

La víctima, Elisa Polo, de 51 anys, va ser trobada morta al seu llit sense símptomes de violència, però l'autòpsia va determinar que havia mort per asfíxia.

Arran d'aquesta dada la Guàrdia Civil va començar una investigació que ha conclòs ara amb la detenció del seu fill adoptiu, que tenia 14 anys quan van succeir els fets.

Segons informa Diari de Cadis, la dona, governanta de l'hotel Riu del complex NovoSanctiPetri, i la seva parella, cap de bars d'aquest establiment, havien adoptat el seu fill a Rússia.

La investigació es troba sota secret de sumari, per la qual cosa no ha transcendit les circumstàncies en les quals es va produir l'homicidi.

tracking