Diari Més

Així és el nou tràiler del remake de 'El Rey León'

En Simba es fa gran en aquest avanç del film, que arribarà als cinemes el 19 de juliol

Imatge del segon tràiler de 'El Rey León'.

Imatge del segon tràiler de 'El Rey León'.Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Disney ha llançat recentment el nou tràiler del remake de El Rey León. L’esperat film arribarà als cinemes el proper 19 de juliol i la companyia ha volgut difondre un segon avanç que endinsa a l’espectador a la sabana africana per anar obrint boca. La pel·lícula està dirigida per Jon Favreau i tindrà un format live-action amb imatges dels animals molt realistes, tal com ja es va poder observar en el primer tràiler.

En aquest nou tastet del llargmetratge es pot veure com el petit Simba que coneixíem en el primer avanç es fa gran. També hi apareix el seu pare, Mufasa, així com el maliciós Scar i els entranyables Timón i Pumba. A més, pel que fa al pla musical, sona la melodia de la cançó The Lion Sleeps Tonight, que serà present al film, com no podia ser d’una altra manera.

Aquest és un any molt prolífic en el l'àmbit cinematogràfic per a Disney. La companyia acaba d’estrenar a la gran pantalla la història del mític elefant Dumbo de la mà de Tim Burton. A més, properament arribarà al cinema Aladín, concretament el proper 23 de maig, dos mesos abans de la gran estrena de El Rey León. A més, també cal destacar, entre d’altres produccions, l’irrupció als cinemes de la segona part de Frozen al novembre, molt esperada pels més petits.

Sis films que has de veure amb els teus fills aquest 2019

tracking