Diari Més

Consum

Sanitat avisa de presència d'al·lergògens no declarats en gelats 'La Sirena'

Ha estat l'empresa comercialitzadora la que va detectar el problema en un control

Imatge d'arxiu d'un establiment de La Sirena a Tarragona.

Sanitat avisa de presència d'al·lergògens no declarats en gelats 'La Sirena'Google

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Agència Espanyola de Consum, Seguretat Alimentària i Nutrició (Aecosan)ha informat de la presència de llet o de proteïna de clara d'ou no declarats en l'etiquetatge de quatre lots de gelats/sorbets de la marca La Sirena.

Ha estat l'empresa comercialitzadora la que va detectar el problema en un control i el va posar en coneixement de les autoritats sanitàries catalanes, comunitat en la qual aquests productes han estat fabricats, segons detalla laAecosanen el seu web.

Es tracta de la copa de sorbet de llimona (lot 092401) amb presència de proteïna de llet, la copa vainilla xocolata (lot 782301) amb proteïna de clara d'ou, terrinapannacotagerdpremium (Lot 212906) amb proteïna de clara d'ou i sorbet d'orxata (lot 093011) amb proteïna de llet, tots de la marca La Sirena.

LaAecosanrecomana als consumidors al·lèrgics a la llet o a l'ou que puguin tenir aquests productes que s'abstinguin de consumir-lo, però subratlla que no comporten cap risc per a la resta de consumidors.

Els productes afectats han estat distribuïts en botigues d'Aragó, Catalunya, Castella i Lleó, Madrid i València, així com a Andorra.

Així mateix, laAecosanha informat també de la presència de llet no declarada en l'etiquetatge de lesrosquillasde la marcaDULCIVAPA(lot 059) procedents d'Espanya.

El producte afectat ha estat fabricat a Catalunya i distribuït a establiments de Castella-la Manxa, Cantàbria, Castella i Lleó, País Basc i Madrid.

tracking