Diari Més

Societat

Detingut i posat en llibertat un jugador del Cádiz per causar danys en un aparcament

El futbolista presentava símptomes d'estar sota els efectes de l'alcohol

Imatge de l'aparcament on van tenir lloc els fets.

Detingut i posat en llibertat un jugador del Cádiz per causar danys en un aparcamentGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jugador delCádizRobertoCorreaSilva ha estat detingut per causar danys al caixer d'un aparcament de la ciutat i ha estat posat en llibertat després de prestar declaració a la comissaria, segons han confirmat a EFE fonts policials.

Els danys, segons han publicat elDiariodeCádizi LaVozdeCádiz, els fets es van produir durant la matinada del diumenge 17 de març, hores després del partit que va enfrontar a l'equip de Cadis i el Lugo a l'estadiRamóndeCarranzade la capital gaditana.

Al voltant deles tres de la matinadaCorrea, amb altres jugadors de l'equip, va anar a l'aparcament subterraniPuertadel Mar. Allí, després d'orinar a lavia, va propinar una forta puntada al caixer, la qual cosa va causar danys en la màquina valorats en entre 4.000 i 5.000 euros, segons la denúncia que van presentar després els propietaris de l'aparcament davant la Policia.

La denúncia, segons publiquen els dos mitjans, assenyala que el futbolista presentava símptomes d'estar sota els efectes de l'alcohol.

Després de la denúncia interposada l'endemà, i amb les imatges de les càmeres de seguretat de l'aparcament es va poder identificar al futbolista com el causant dels danys, la Policia el va citar a declarar el passat 2 d'abril.

Després de declarar com a detingut, acusat de danys, va ser posat en llibertat, tot i que continuen les diligències obertes sobre el cas.

tracking