Diari Més

Tecnologia

WhatsApp mostrarà el nombre de vegades que s'ha compartit un missatge

L’'app' de missatgeria pretén facilitar als usuaris el reconeixement de missatges que no poden reenviar

La mitjana d'accessos a WhatsApp per dia de la població general és de 26,4.

Els majors de 65 anys consulten el WhatsApp 17 vegades al diaPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’aplicació de missatgeria WhatsApp continua desenvolupant noves funcions per oferir un servei cada vegada més complet. Després d’anunciar que comptarà amb el seu propi navegador, ara l’app afegeix una funció que mostrarà als usuaris el nombre de vegades que un missatge ha estat reenviat.

Aquest petit detall serà de gran utilitat tenint en compte que l’aplicació ja no permet reenviar un mateix missatge més de cinc vegades, pels usuaris ara podran saber si poden o no tornar a enviar-lo.

Sota el nom 'informació de reenviamen’, aquesta nova característica inclosa en la versió beta 2.1.80 d’Android, que és operativa però es troba encara en fase de proves, tal com ha informat WABetaInfo.

La nova dada es podrà consultar al mateix menú on es comprova si un missatge ha estat rebut i llegit, però només apareixerà en aquells missatges reexpedits pel mateix usuari, igual com succeeix amb la informació addicional dels missatges normals.

A més, per a una identificació més gran, WhatsApp marcarà amb l’etiqueta «compartit de forma freqüent» aquells missatges que ja s’han reexpedit el màxim de vegades possible, en comptes de la comuna «reexpedit».

tracking