Diari Més

Política

El PP reclama a la fiscalia que retiri «per sempre» els llaços i els «cartells que denuncien Espanya com una dictadura»

Cayetana Álvarez de Toledo reivindica el paper de l'exèrcit davant el «pacifisme hipòcrita» de l'independentisme

Cayetana Álvarez de Toledo visitant l'estand de l'exèrcit al Saló de l'Ensenyament.

El PP reclama a la fiscalia que retiri «per sempre» els llaços i els «cartells que denuncien Espanya com una dictadura»ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La candidata del PP per Barcelona a les eleccions del 28-A, Cayetana Álvarez de Toledo, ha reclamat aquest dissabte a la fiscalia que retiri «avui i per sempre» els llaços i els «cartells que denuncien Espanya com una dictadura». Álvarez de Toledo ho ha demanat en considerar que «no són només un símbol d'opressió durant la campanya electoral, sinó que ho són sempre». En una visita al Saló de l'Ensenyament, durant la qual han fet una «parada especial» -en paraules de la candidata- a l'estand de l'exèrcit, Álvarez de Toledo ha reivindicat el paper de les forces armades davant el «pacifisme hipòcrita» de l'independentisme. «Són els garants de la Constitució i de la pau civil espanyola», ha apuntat.

Álvarez de Toledo també ha indicat que creu que la querella del president de la Generalitat, Quim Torra, no tindrà gaire recorregut. «Només és soroll i propaganda», ha apuntat la candidata del PP per Barcelona, que ha subratllat que Torra haurà de «retre comptes davant l'estat constitucional».

Pel que fa a la proposta de Vox de legalitzar el dret a tenir armes a causa per a l'autodefensa, la candidata del PP per Barcelona ha dit que «no l'interessa la proposta». «És una proposta per introduir soroll al debat electoral», ha subratllat.

tracking