Diari Més

Successos

Tres anys de presó per amenaçar amb una navalla a una metgessa embarassada a Alzira, València

L’home es va colar a la consulta de la doctora en el centre de salut per exigir-li un informe

Els fets es van produir al centre sanitari d'Alzira.

Tres anys de presó per amenaçar amb una navalla a una metgessa embarassada a Alzira, ValènciaGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Segons informa el diari Levante-EMV, el jutjat penal número 1 de València ha condemnat un home a tres anys de presó per un delicte d’atemptat contra funcionari sanitari per amenaçar amb una navalla una metgessa embarassada en el centre de salut I d’Alzira.

Segons la sentència, el pacient es va colar al despatx de la facultativa abans que comencés l’horari de consultes i la va amenaçar amb una navalla d’11 centímetres per exigir-li la redacció i entrega d’un informe: »He vingut a buscar l’informe i faré el que faci falta per aconseguir-ho», recull la interlocutòria.

La magistrada li imposa també una multa de dos mesos amb una quota diària de 6 euros per un delicte lleu de lesions, prohibició de comunicació i aproximació de sis mesos a l’afectada i les costes processals. La interlocutòria, que no és ferm, pot ser recorregut en apel·lació davant de l’Audiència Provincial. Des del Col·legi de Metges de València han aplaudit aquesta sentència, obtinguda pels serveis jurídics de l’organització col·legial, exercits pel despatx d’advocats DS Legal.

tracking