Diari Més

Transport

Renfe inicia una campanya 2x1 per viatjar a Toulouse i Carcasonna

La promoció és per trajectes que es realitzin del 31 de març al 30 de juny

Pla general d'un AVE que marxa cap a Madrid des de l'estació de Sants de Barcelona.

Els treballadors de Renfe convoquen cinc jornades de vaga aquest estiuACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Renfe-SNCF en Cooperación ha iniciat una campanya promocional per viatjar dues persones a Toulouse i Carcasonna aquesta primavera, en motiu de la celebració del Saló Internacional B-Travel.

Aquesta campanya, vàlida per a viatges entre el 31 de març i el 30 de juny, permetrà viatjar dues persones des de Barcelona, Girona o Figueres fins a Toulouse o Carcasona a partir de 29 euros. Aquesta promoció estarà disponible durant tota la celebració de B-Travel, és a dir, des del 22 fins el 24 de març i es podrà adquirir a través de renfe.com i punts de venda habituals.

A més, amb l’objectiu d’apropar el saló B-Travel als visitants, els viatgers que adquireixin un bitllet propi de Renfe de Rodalies de Catalunya poden gaudir gratuïtament de l’accés a la fira.

Durant aquesta cita,Renfe presenta el nou servei de WiFi en els serveis Ave des de Barcelona que entrarà en servei a partir del proper mes d’abril en el serveis Ave Barcelona-Madrid, i Barcelona França, així com als trens Catalunya - Andalusia. Per tal d’apropar aquest servei de connexió sense fins als clients i visitants, Renfe facilitarà del servei WiFi gratuït pels visitants al saló B-Travel, presentant la seva plataforma PlayRenfe.

tracking