Diari Més

El Suprem tanca la setmana amb el testimoni de deu guàrdies civils

Van intervenir a centres de votació de Sant Joan de Vilatorrada, Sant Iscle de Villalta, Sant Martí de Sesgueioles i Sant Andreu de la Barca

Imatge general de la façana principal del Tribunal Suprem.

Tribunal SupremACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Tribunal Suprem tanca la sisena setmana de judici amb l'interrogatori a deu guàrdies civils que van participar a registres el 20 de setembre i també van fer actuacions l'1-O a diferents municipis de Barcelona. En total, el tribunal haurà interrogat aquesta setmana fins a 24 agents, tots proposats per la fiscalia i l'advocacia de l'Estat. Entre els policies que declararan aquest dijous a partir de les deu del matí, n'hi ha que van estar als registres del despatx de Francesc Sutrias, al registre d'Unipost, a la nau de Bigues i Riells on van comissar deu milions de paperetes (i on un altre testimoni ha dit que dies abans s'hi va veure a Quim Torra), al magatzem de Disnet (on hi havia material de la impremta Artyplan) i a l'empresa de Buzoneo Directo.

A més de participar en registres del 20-S, sis d'aquests agents de l'institut armat també van estar en actuacions l'1-O a diferents municipis de Barcelona. A Sant Joan de Vilatorrada en el cas de l'IES Quercus, al casal d'avis de Sant Iscle de Villalta, a la fàbrica de Sant Martí de Sesgueioles i al CAP de Sant Andreu de la Barca. En un dels casos, fins i tot, un d'ells va ser l'instructor de l'atestat de Sant Martí Sesgueioles.

tracking