Diari Més

Tecnologia

Apple anuncia els seus nous iPad Air i iPad mini

Els preus que es coneixen pel mercat nord-americà s’inicien en 499 i 549 euros, respectivament

El nou iPad Mini manté l'aspecte de l'anterior, però incorpora millores a la pantalla i tecnològiques.

Apple anuncia els seus nous iPad Air i iPad miniApple

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El gegant informàtic nord-americà Apple va donar a conèixer les seves noves tauletes iPad Air i iPad mini, més potents que les seves predecessores però mantenint el seu aspecte.

Els nous dispositius estan dotats amb un processador A12 Bionic i pantalla Retina –de 10,5 polzades per al iPad Air i de 7,9 per al mini– amb una resolució de 2.224 per 1.668 píxels.

Aquesta pantalla 'Retina' compta amb tecnologia True Tone, que ajusta automàticament el to de color de la temperatura a la pantalla, basant-se en la il·luminació i l’ambient dels espais on es troba l'aparell.

Amb variants de 64GB i 256GB de memòria interna, les tauletes estan disponibles en tres colors i mantenen el disseny clàssic, a diferència del renovat iPad Pro. Els dispositius preserven el connector jack per a auriculars i tenen dos càmeres: la posterior de vuit megapíxels i la frontal de set.

Ambdós són compatibles amb el llapis digital Apple Pencil 1 i el teclat Smart Keyboard.

Pel que fa al preu d'aquestes novetats, els preus del model bàsic de iPad mini parteixen de 499 euros per a la versió només amb wi-fi, i pugen a 589 euros amb wi-fi i línia mòbil. Si es vol memòria de 256GB, caldrà pagar 619 i 759, respectivament.

El iPad Air de 64GB costa 549 (wi-fi) i 689 (wifi+LTE), mentre que el de 256GB té preus de 719 i 859, respectivament.

tracking