Diari Més

Televisió

'Stranger Things 3': Amenaça estiuenca al tràiler de la pròxima temporada

'Un estiu pot canviar-lo tot’ és el lema de l'avanç de la sèrie de Netflix

Imatge promocional de la tercera temporada de la sèrie.

'Stranger Things 3': Amenaça estiuenca al tràiler de la pròxima temporadaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

'Un estiu pot canviar-ho tot’. Aquest és el lema del primer tràiler de la tercera temporada de 'Stranger Things', que arribarà a Netflix el 4 de juliol i les primeres imatges del qual apunten a un contrast més gran entre el món acolorit dels 80 i els monstres que arriben de les profunditats. Però la banda de Will (Noah Schnapp), Mike (Finn Wolfhard), Eleven (Millie Bobby Brown), Dustin (Gaten Matarazzo), Lucas (Caleb McLaughlin) i Max (Sadie Sink) no haurà d’enfrontar-se únicament a les amenaces sobrenaturals, segons mostra el tràiler.

Un parell de tipus amenaçadors, un d’ells armat i l’altre envoltat de rates, s’uneixen als monstres que ja es van deixar veure en les dos temporades d’aquesta sèrie juvenil de ciència-ficció que es desenvolupa al fictici poble d’Hawkins (Indiana).

El tràiler, que ha arribat gairebé a 500.000 visualitzacions a Youtube en una hora, mostra una estètica colorista i molt dels vuitanta, que contrasta encara més amb el monstre que amenaçava els nois a l’últim capítol de la segona temporada i que ara es revela com una mica més semblant als de les seqüeles d’'Alien'.

Tot això amenitzat per la música de The Who, en concret per una versió de 'Who are you', cançó de 1974 que en els últims anys ha tingut una segona vida com a tema de capçalera de la sèrie 'CSI'.

L’acció de 'Stranger Things 3' se situa un any després dels fets de la segona temporada, en l’estiu de 1985 i, en concret, tot comença comencen el 4 de juliol, mateixa data en la qual els vuit capítols d’aquesta nova entrega arribaran a Netflix.

En la tercera temporada, un centre comercial tot just inaugurat, el Starcourt Mall, es presenta com un dels principals escenaris de la trama, en la que repeteixen Winona Ryder, Dacre Montgomery, Charlie Heaton, Natalia Dyer, Joe Keery, Cara Buono i David Harbour, entre altres.

Entre els rostres nous d’aquesta temporada hi ha Maya Hawke, Jake Busey i Cary Elwes.

tracking