Diari Més

Comerç

El Corte Inglés i Repsol estableixen un acord per la venda d'electricitat i gas

Els clients dels establiments comercials rebran ofertis preferencials i descomptes en carburants de la companyia energètica

Els consellers delegats de Repsol i El Corte Inglés, Josu Jon Imaz i Víctor del Pozo.

El Corte Inglés i Repsol estableixen un acord per la venda d'electricitat i gasCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Repsol i El Corte Inglés han firmat un nou acord pel qual la companyia energètica ofertarà electricitat i gas a clients de la cadena de grans magatzems. L'acord també estableix que l’app de Repsol denominada Waylet podrà utilitzar-se en els centres d’El Corte Inglés com a forma de pagament des de mitjans de juny, amb avantatges exclusius per als seus usuaris.

En virtut d’aquest acord, els clients d’El Corte Inglés poden contractar la llum i el gas amb el Grup Repsol, amb una tarifa competitiva i individualitzada i descomptes en carburants, a què s’afegeix un xec d’El Corte Inglés de fins 100 euros, canviable en qualsevol dels seus comerços.

Aquesta oferta promocional d’electricitat i gas s’ampliarà a mitjans de juny a tots els clients que comptin amb la targeta d’El Corte Inglés, que en l’actualitat superen els 11 milions. Així mateix, Repsol també llançarà a mitjans d’abril una oferta d’electricitat i gas als més de 90.000 empleats d’El Corte Inglés.

tracking