Diari Més

Successos

Un lladre es compadeix de la víctima i li torna els diners robats en veure el saldo del seu compte bancari

Els fets van passar a la Xina, quan un home va assaltar una dona a un caixer automàtic i li va acabar tornant l'efectiu que li havia pres

L'atracament es va produir en un caixer automàtic.

Un lladre es compadeix de la víctima i li torna els diners robats en veure el saldo del seu compte bancariPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Encara que pugui sembla increïble, un lladre es va compadir de la seva víctima, que havia robat, i li va tornar els diners en efectiu que s'havia endut, segons explica el diari 20Minutos.

L’inusual atracament va tenir lloc la setmana passada a la Xina, quan una dona, que retirava diners d’un caixer automàtic, va ser sorpresa per un desconegut que volia robar-la, a la ciutat d’Heyuan.

Segons mostren les imatges de la càmera de seguretat, el delinqüent la va amenaçar amb un ganivet perquè li entregués els prop de 370 dòlars (uns 327 euros) que acabava de treure. La víctima va accedir i, després, li va mostrar el saldo del seu compte a petició també de l’atracador.

El curiós va arribar quan aquest va veure el saldo del seu compte, que era de zero euros. Va somriure i va decidir tornar-li l’efectiu a la víctima i marxa del lloc.

Segons va informar el canal xinès CGTN, el lladre, que després va ser detingut gràcies a les càmeres de seguretat, va declarar davant dels agents que necessitaven els diners per pagar una cirurgia i les despeses del seu fill. En veure que era insuficient i que els diners de la dona no complien les seves expectatives, va desistir del robatori.

tracking