Diari Més

Successos

Graven un jove esmolant un ganivet en un tren de Metro de Madrid

L'empresa de transports identifica el jove i remet les imatges a Policía

Imatge enregistrada per un usuari de l'home esmolant el ganivet.

Graven un jove esmolant un ganivet en un tren de Metro de MadridTwitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un usuari de Metro de Madrid va gravar divendres passat un vídeo gravat a les instal·lacions del suburbà que mostra un jove esmolant un ganivet de grans dimensions en un vagó en circulació, davant de la sorpresa de la resta dels viatgers, segons que explica al dirari 20Minutos.

Es tracten d’unes imatges gravades en la línia 10 de Metro i que ha avançat Telemadrid. Un jove amb pantalons verds i camisa negra apareix assegut en un dels seients del vagó només i esmolant un ganivet

Des de la companyia expliquen que divendres passat Metro va rebre l’avís sobre l’existència d’aquestes imatges i immediatament es va activar el protocol marcat, contactant amb els serveis de seguretat perquè indaguessin sobre el contingut del vídeo.

Pel que sembla Metro de Madrid ha identificat ja el jove i les imatges s’han posat a disposició de la Brigada Mòbil de Policia Nacional. El jove va entrar amb Metro per l’estació de Serrano (L4) i va sortir de la xarxa en la parada de Fuencarral, de la línia 10.

Des del suburbà afegeixen que «no es va viure cap moment de pànic» a les instal·lacions i recalquen que el pressupost de seguretat de Metro s’ha incrementat un 20 per cent respecte de l’anterior contracte.

tracking