Diari Més

Judicial

L'expresident del Futbol Club Barcelona Sandro Rosell abandona la presó de Soto del Real

Hi ha estat ingressat de manera preventiva durant 21 mesos però l'Audiència Nacional ha decidit deixar-lo en llibertat sense fiança

L'expresident del Barça, Sandro Rosell, al banc dels acusats al judici per blanqueig de capitals i organització criminal.

L'expresident del Barça, Sandro Rosell, al banc dels acusats al judici per blanqueig de capitals i organització criminal.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'expresident del Futbol Club Barcelona Sandro Rosell ha abandonat la presó madrilenya de Soto del Real aquest dimarts a la tarda, d'acord amb la decisió de l'Audiència Nacional de deixar-lo en llibertat sense fiança després que hagi prestat declaració en el segon dia del judici que se celebra contra ell en aquesta seu judicial. El tribunal ha acordat la mesura després que el seu lletrat, Pau Molins, sol·licités dilluns passat la «llibertat immediata». L'expresident del Barça estava privat de llibertat des del maig del 2017 i la fiscalia sol·licita per a ell 11 anys de presó per blanqueig de capitals i organització criminal. El tribunal, presidit per Consuelo Espejel, també ha deixat en llibertat provisional el seu soci, l'advocat Joan Besolí. Ambdós podran completar el que queda de judici en llibertat.

A la sortida de la presó, que ha abandonat acompanyat de membres de la seva família i del seu entorn més proper, Rosell ha fet unes breus declaracions als mitjans en el trajecte cap al cotxe en què ha marxat per afirmar que tenia moltes ganes de veure el partit entre el Barça i el Madrid de Copa del Rei d'aquest dimecres a la nit.

tracking