Diari Més

Societat

El rector de Báguena acumula fins a cinc delictes contra la seguretat viària

El passat mes de gener va patir un accident mentre circulava sota els efectes de l'alcohol

Imatge de l'Església Parroquial de la Asunción de Báguena.

El rector de Báguena acumula fins a cinc delictes contra la seguretat viàriaGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El rector deBáguena, unmunicipide la província de Terol ha estat condemnat a 6 mesos i 20 dies de presó per un delicte reiterat, en acumular cinc delictes contra la seguretat viària.

L'última condemna va ser dictada per lajutgessadeCalamochaperuns fetsque van ocórrer el passat mes de gener al mateix municipi, quan el rector va patir un accident mentre circulava sota els efectes de l'alcohol. L'abril de 2018 a l'ara condemnat, li havien retirat el carnet de conduir per circular, també, sota els efectes de l'alcohol. El mes de juny d'aquell mateix any el rector va passar a disposició judicial en donar positiu en un control d'alcoholèmia a Saragossa.

Després de l'últim incident, el Ministeri Fiscalha sol·licitat l'ingrèsa presó del rector per reiteració delictiva, en havercomèscinc delictes en 8 mesos. LajutgessadeCalamochaha decretat un període de 5 diesperquèel rector faci efectiu el seu ingrés a la presó de Terol.

Un cop sobrepassat aquest període, segons informa elTSJA, s'ha ordenat la detenció del rector i el seu trasllat al centre penitenciari.

tracking