Diari Més

Política

Rivera assegura que amb Cs els independentistes no aconseguiran «ni aigua»

El líder de Cs veta acords amb Sánchez, però no descarta cap altra opció

El líder de Cs, Albert Rivera, aquest divendres en roda de premsa al Congrés dels Diputats.

Rivera assegura que amb Cs els independentistes no aconseguiran «ni aigua»ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El líder de Cs, Albert Rivera, ha celebrat aquest divendres la convocatòria d’eleccions anticipades per al 28 d’abril i ha afirmat que és una oportunitat per construir «una majoria alternativa» a la de Sánchez i evitar «un govern Frankenstein 2» amb els independentistes. Segons Rivera, amb Ciutadans al govern espanyol els independentistes no aconseguiran «ni aigua» i no hi haurà «cap concessió» ni «indult». Tal com ha fet en les últimes jornades Ciutadans ha mantingut oberta la porta de possibles acords post-electorals. No n’ha descartat cap, tampoc amb el PSOE, però ha deixat clar que en cap cas es produiria mentre Pedro Sánchez es mantingui com a secretari general del partit.

«Avui és un bon dia, en què es torna la veu al poble espanyol després d’una legislatura fallida», ha afirmat en una roda de premsa al Congrés. Rivera ha afegit que s’ha «acabat l’escapada de Sánchez» i els espanyols tenen «una gran oportunitat i responsabilitat» a través d’un vot per «decidir el futur del país».

«Ara és l’hora d’Espanya, després de 40 anys del PP i el PSOE pactant amb els separatistes», ha dit Rivera, que ha recordat des del Pacte del Majèstic a la passejada de Sánchez i Torra per La Moncloa.

Precisament ja ha apuntat que la seva campanya passarà per tancar la porta a qualsevol opció de diàleg amb la Generalitat o amb les forces independentistes perquè «els que volen liquidar el país no poden prendre les decisions per tots els espanyols», i «Junqueras no pot marcar el rumb».

«Jo sóc català i espanyol i no permetré que ningú construeixi un mur entre compatriotes», ha dit, «i el meu compromís és fer una campanya i lluitar per una Espanya que sumi perquè ja n’hi ha prou de tirar-se Espanya pel cap» i «la solució no és l’insult».

tracking