Diari Més

Societat

Desconvoquen la manifestació contra Sánchez de diumenge a Barcelona

Espanya i Catalans assegura que la pressió d'aquesta mobilització i l'anterior a Madrid han estat «determinants» en la convocatòria d'eleccions

Imatge d'arxiu d'una manifestació en defensa de la constitució a Barcelona, l'any 2017

Entitats espanyolistes convoquen una manifestació a Barcelona per al 17 de febrer contra SánchezACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'entitat espanyolista Espanya i Catalans ha desconvocat la manifestació contra el president espanyol, Pedro Sánchez, prevista per aquest diumenge a Barcelona. En un comunicat de premsa, l'organització ha destacat que tant aquesta mobilització com la del diumenge 10 de febrer a Madrid han estat «factors determinants» en l'anunci d'eleccions anticipades i asseguren que se senten «satisfets» amb la feina feta. D'altra banda, alerten que esperen el «moment oportú» per «mobilitzar la societat en defensa d'Espanya», i expliquen que el bloc d'entitats convocants «tindrà continuïtat». La manifestació de diumenge comptava amb el suport de diverses entitats espanyolistes així com Cs, PP, Vox i UPYD.

En aquest comunicat, l'entitat constata que «el separatisme no cessarà en els intents desestabilitzadors» i assegura que no «comprendrà el pes de la llei» en les sentències judicials. En aquest sentit, afirmen que tornaran a mobilitzar-se «en defensa d'Espanya». Així, celebren poder «influir» en decisions que caminin cap a aquest objectiu i consideren que el seu paper ha estat el de «nexe» de tots les entitats.

La manifestació, ara desconvocada, estava prevista pel diumenge 17 de febrer a les 11.30 hores a Plaça Urquinaona, i comptava amb el suport de Convivència Cívica Catalana, Coordinadora per Tabarnia, Somatemps i els partits Cs, PP, Vox i UPYD, entre altres organitzacions.

tracking