Diari Més

Judicial

Condemnat a 30 anys de presó un professor acusat d'abusar sexualment de 8 alumnes

El professor donava classes d'educació física, llengua i francès i va estar més de dues dècades exercint

El fiscal del cas va demanar penes que sumaven 61 anys de presó.

Condemnat a 30 anys de presó un professor acusat d'abusar sexualment de 8 alumnesPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Audiència Provincial de Múrcia ha condemnat a penes que sumen 30 anys de presó a un professor de Secundària d'un col·legi de la pedania murciana d'Espinardoen declarar provat que va abusar de vuit alumnes. El tribunal ha concedit al docent, de 55 anys, un termini de 24 hores perquè ingressi a presó.

La sentència declara en el relat de fets provats que aquest docent, que respon a les inicials M.L.O., va abusar de vuit estudiants d'edats compreses entre 13 i 15 anys, mentre que l'absol pel mateix delicte respecte a un novè alumne. Durant el judici, que es va dur a terme el gener passat a l'audiència de Múrcia, el fiscal del cas va demanar penes que sumaven 61 anys de presó.

L'advocat defensor, José María Caballero, ha mostrat el seu desacord amb la sentència en considerar que els fets no van quedar provats en les diferents sessions en les quals es va desenvolupar la vista oral. Ha afegit a més que recorrerà la sentència davant el Tribunal Suprem i que recorrerà igualment davant l'Audiència l'ordre d'ingrés a la presó.

El professor donava classes d'educació física, llengua i francès i va estar més de dues dècades exercint la docència en aquest mateix col·legi. La detenció es va produir fa cinc anys arran de diverses denúncies interposades contra ell en les quals se l'acusava d'haver realitzat tocaments, abusos i assetjat a les víctimes.

tracking