Diari Més

Televisió

El 'Netflix dels esports' arribarà a Espanya el mes de març

DAZN oferirà el campionat de MotoGP, la Premier League, la EuroLeague de bàsquet, i en un futur inclourà La Liga i la Champions League

La Plataforma DAZN (es pronuncia 'Da Zone') arribarà a Espanya el mes de març.

El 'Netflix dels esports' arribarà a Espanya el mes de marçDAZN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El mode de consum televisiu ha canviat molt en els últims anys amb l'arribada de plataformes com Netflix oHBO, i el món dels esports no podia ser menys. La PlataformaDAZN(es pronuncia 'DaZone') arribarà a Espanya el mes de març.

De moment la plataforma funciona als Estats Units, Alemanya, Itàlia, Brasil, Japó i Suïssa i al nostre país s'anuncia com «la nova casa» de MotoGP, de laPremierLeaguei dela EuroLeaguede bàsquet. Arribarà al març als nostres dispositius, i els creadors de l'anomenada 'Netflix dels esports' negocien ambTelefónicaiMediaproels drets d'emissió deLaLigai laChampions.

Es tracta d'una plataforma més 'complicada' que Netflix, per exemple, ja que a part d'oferir contingut dividit en esports i/o equips, oferirà esdeveniments esportius en rigorós directe.

D'aquesta manera,DAZNaterra al nostre país amb la intenció de ser l'oferta més atractiva pels amants dels esports. Als països on ja funciona, els usuaris poden accedir al contingut per 9,99 euros al mes, però algunes fonts com El Nacional asseguren que el preu al nostre país serà de 7,99 euros al mes.

El servei inclou la reproducció del contingut en un màxim de sis dispositius, i per les retransmissions en directe, aquest nombre es limita a dos dispositius.

L'aplicació estarà disponible a Android, entablets, GooglePlayiiOS, inclòs l'iPhone, l'iPodTouchi l'iPad, i també a Amazon Fire TV,FireTVSticki Android TV.

tracking