Diari Més

Successos

Detinguda la parella de la dona degollada d'Alacant com a suposat autor del crim

La víctima tenia amb el presumpte agressor un nadó de poc més de tres mesos

Agents de la policia judicial de la Guàrdia Civil de Villena es van fer càrrec de les perquisicions.

Detinguda la parella de la dona degollada d'Alacant com a suposat autor del crimCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La parella sentimental de la dona trobada dissabte passat degollada en una casa de camp de Planes (Alacant), un home de 34 anys, ha estat detingut per la Guàrdia Civil com a presumpte autor del crim. Fonts coneixedores del cas han informat a Efe que, tot i que al principi es va valorar com a hipòtesi més probable el suïcidi, finalment l'autòpsia ha descartat aquesta possibilitat i la investigació ha conduït a la detenció de l'home.

De nacionalitat espanyola, igual que l'arrestat, la dona tenia 29 anys i vivia des de feia al voltant d'un any en una casa de camp situada a la partida de La Ceba, al terme de Planes (a l'interior de la província d'Alacant). La víctima tenia amb el presumpte agressor un nadó de poc més de tres mesos.

La detenció s'ha produït aquest dilluns després que els investigadors rebessin els resultats de l'examen forense practicat al cadàver de la víctima aquest matí a l'Institut de Medicina Legal d'Alacant. Al voltant de les 6 hores del passat dissabte, el detingut va telefonar als serveis d'emergència alertant que s'havia despertat pel plor del nadó i que en anar a la planta baixa de l'habitatge va trobar a terra el cos sense vida de la dona al costat d'un ganivet.

Agents de la policia judicial de la Guàrdia Civil de Villena es van fer càrrec de les perquisicions, que en un primer moment apuntaven a un possible suïcidi, i no va haver-hi detinguts a l'espera de l'autòpsia. Des d'un primer moment, els agents van descartar gairebé per complet la possibilitat de què es tractés d'un robatori, dins d'un cas que va ser declarat sota secret de sumari.

Tant la víctima mortal com la seva parella i ara detingut no eren coneguts a la localitat de Planes, on havien arribat feia al voltant d'un any, encara que aquest últim es va empadronar al poble en els últims mesos, han assenyalat a Efe fonts de la població.

La casa de camp on ha ocorregut aquest succés se situa al terme de Planes però limitant amb el veí municipi deBenimarful, i de fet està a 6 quilòmetres del nucli urbà de la primera de les poblacions i a només 1 quilòmetre d'aquesta última.

tracking