Diari Més

Successos

Tres detinguts per ocasionar múltiples fractures a un nadó de 10 mesos

La nena presentava diverses fractures al colze, al radi i a la tíbia

Imatge d'arxiu de l'Hospital Virgen de la Arrixaca.

Tres detinguts per ocasionar múltiples fractures a un nadó de 10 mesosGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tres persones han estat detingudes per la Policia Nacional a Múrcia com a presumptes responsables d'un delicte de maltractament i lesions molt greus a la nena de 10 mesos que cuidaven a casa seva, han informat fonts policials.

La investigació es va iniciar quan la mare de la petita va dur a la seva filla a una revisió rutinària per controlar la malaltia neurològica que pateix. El pediatre vainformar ala mare que la nena presentava diverses fractures, algunes noves i d'altres no, al colze, al radi i a la tíbia, motiu pel qual ordenar el seu trasllat a l'HospitalUniversitarioVirgendela Arrixaca, on va ser ingressada.

Segons els metges, les lesions no eren compatibles amb la malaltia que pateix la menor, van indicar que la nena presentava un quadre clínic típic d'un 'nadó sacsat'.

La mare va indicar que les úniques persones que podien haver lesionat la seva filla eren la seva cuidadora i el seu entorn, motiu pel qual va denunciar els fets a la Policia Nacional. La nena es quedava a casa de la mainadera, on vivia amb la seva parella i el seu fill.

Finalment la policia va procedir a la detenció dels tres membres de la família que es feien càrrec de la nena quan la mare treballava.

tracking