Diari Més

Policial

Un agent fora de servei detén un home que havia tancat a la seva parella al maleter del seu cotxe

El va perseguir amb l'ajuda de dues noies que en aquell moment es trobaven per la zona

L'agent va veure com l'home introduïa amb violència a la dona a l'interior del maleter.

Un agent fora de servei detén un home que havia tancat a la seva parella al maleter del seu cotxeCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un agent de la Guàrdia Civil fora de servei ha detingut a un home a Mèrida, Badajoz, després de veure com introduïa a la seva parella al maleter d'un vehicle i perseguir-lo amb l'ajuda de dues noies que en aquell moment també circulaven per la zona.

Els fets van ocórrer dimecres passat al voltant de les 17.30 hores quan l'agent, amb destinació a Almansa, Albacete, es trobava en un parc de la capital extremenya, on assistia a un curs sobre atestats a l'Escola de Trànsit de la ciutat.

En aquell moment va observar que una parella mantenia una «forta discussió» que va desembocar en un forcejament físic entre tots dos.

A continuació va veure com l'home introduïa amb violència a la dona a l'interior del maleter d'un vehicle, i marxava del lloc conduint, ha informat aquest divendres laDelegacióndelGobiernoen una nota.

Davant aquesta situació, i amb l'ajuda de dues noies joves que en aquell instant passaven amb el seu vehicle per la zona, va procedir a seguir al sospitós.

Quan el vehicle del presumpte agressor es va detenir i aquest va baixar, l'agent es va dirigir a ell —després de requerir a les noies que truquessin per telèfon als serveis d'emergències— i va alliberar a la dona del maleter, procedint a la detenció de l'home.

La Policia Nacional va acudir al lloc dels fets per a formalitzar la detenció de l'individu, fer-se càrrec de la instrucció de les diligències i va posar el detingut a disposició del jutjat de guàrdia de la ciutat.

tracking