Diari Més

Policial

Detingut un metge acusat d'abusar sexualment d'una pacient de 21 anys

La noia va sortir de la consulta molt alterada i nerviosa i va explicar els fets als pacients que esperaven el seu torn

Imatge del centre de salut on van tenir lloc els fets.

Detingut un metge acusat d'abusar sexualment d'una pacient de 21 anysGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional de Múrcia ha detingut a un metge de 35 anys acusat d'haver abusat sexualment d'una pacient al centre de salut Jesús Marín, situat al municipi de Molina de Segura, i aquest divendres ha estat posat a disposició del jutge instructor, segons han informat fonts policials.

El facultatiu, sobre el qual s'ha obert una investigació paral·lela a la Consejería de Salud de Múrcia, va ser arrestat dimecres passat al mateix centre mèdic després que s'hi personessin agents de la Policia Local, en rebre un avís del personal sanitari que treballava aquell matí.

Pel que sembla, la presumpta agressió es va produir quan una noia de 21 anys va acudir a la consulta del detingut i va sortir d'allí molt alterada i nerviosa. La jove va explicar als qui esperaven a la sala d'espera que el facultatiu li havia tocat els glutis i l'havia fotografiat amb el seu telèfon mòbil.

La revolada produïda arran d'aquest incident va portar als agents a personar-se al centre de salut, que van recollir el testimoniatge inicial de metge i pacient i van donar avís a la Policia Nacional, que ha instruït les diligències policials per un presumpte delicte d'abús sexual i intimidació.

En un comunicat difós aquest divendres, el Colegio de Médicos de la Región de Murcia demana prudència davant l'acusació de la jove, apel·la al principi de presumpció d'innocència i expressa el seu suport als pacients que poguessin haver estat víctimes d'un abús sexual.

tracking