Diari Més

Successos

Troben una dona esquarterada dins d'una nevera en un pis d'Alcalá de Henares

La Policia Nacional ha detingut la parella sentimental de la víctima

policia nacional

policia nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha detingut aquesta matinada un home de 42 anys després de trobar el cadàver esquarterat de la seva parella, una jove de 22 anys, en un bagul congelador en un habitatge d’Alcalá de Henares, a Madrid.

El detingut era parella sentimental de la víctima, la desaparició de la qual havia denunciat la seva mare el mes de desembre passat, si bé la seva família no sabia res d’ella des de setembre de 2017, segons han informat a Efe fonts de la investigació.

Va ser ahir a la tarda quan els agents van descobrir el cadàver esquarterat de la dona, de nacionalitat espanyola, en un bagul congelador a l’interior d’una banyera, en un pis del número 3 del carrer Camino de Santiago, a la ciutat complutense.

Hores després de la troballa, cap a les 4.30 hores d’avui, la Policia ha detingut a Alcalá de Henares el presumpte autor del que tot apunta que es tracta d’un crim masclista.

De confirmar-se com a cas de violència masclista serien vuit les dones assassinades per les seves parelles o exparelles en el que portem de 2019.

Des de 2003, primer any del qual hi ha estadístiques oficials, han estat assassinades 983 dones. Els nens morts per la violència masclista es van incloure el 2013, i des d’aleshores han estat assassinats 27 de menors i 225 han quedat orfes.

tracking