Diari Més

Policial

Detingut per practicar jocs sexuals amb una menor a través de Whatsapp

Practicaven jocs sexuals de disciplina-dominació, submissió i sadomasoquisme

Whatsapp, propietat de Facebook, intenta limitar la possibilitat de propagar notícies falses.

WhatsApp limita a cinc el reenviament de missatgesPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha detingut a un home de 33 anys, veí de Palència, per un delicte d'abusos a una menor de 15 anys que resideix a Alacant amb la qual practicava jocs sexuals a través de Whatsapp, encara que no van arribar a trobar-se personalment.

El detingut i la menor practicaven un joc de caràcter sexual conegut com el 'BDSM', amb pràctiques que abasten elbondage, disciplina-dominació, submissió i sadomasoquisme, segons ha informat en un comunicat la Policia Nacional, que va decidir detenir-lo abans que tots dos arribessin a tenir una cita personal.

La investigació va començar quan la mare de la menor va sospitar del comportament estrany de la nena, que s'amagava per a realitzar videotrucades i utilitzava bolquers d'adulta d'un sol ús. La família va començar a fer un seguiment de la jove i va descobrir que s'estava comunicant via Whatsapp amb un home que vivia a Palència i amb el qual havia iniciat una relació a distància de contingut sexual i al qual coneixia perquè ell havia residit anteriorment a Alacant.

La Família va interposar una denúncia a la Unitat de Família i Atenció a la Dona (UFAM) de la Policia Nacional d'Alacant, que va ser remesa a laUFAMde Palència, on es va iniciar la investigació que ha finalitzat amb la detenció i posada a disposició judicial de l'home i dels continguts de les converses que mantenien per Whatsapp.

Segons ha detallat la Policia, aquesta relació va començar com una amistat però ell va aconseguir, mitjançant l'engany i aprofitant-se de la seva superioritat sobre la menor i de la confiança d'aquesta, que anés derivant a un joc de caràcter sexual, amb aquestes pràctiques sexuals en les quals ell tenia el rol de 'mare dominadora' i ella el de 'nadó obedient'.

En aquest joc, la menor havia d'infligir-se càstigs per incomplir les normes que la seva 'mare dominadora' li exigia, càstigs que tenien connotacions sexuals sadomasoquistes. A més, ell l'enviava fotografies de caràcter sexual i en diverses ocasions li va dir que volia trobar-se amb ella i mantenir relacions sexuals físiques.

La nena va arribar a acceptar el que se li proposava però la trobada no va arribar a materialitzar-se, ja quel'home va ser detingut a Palència gràcies a la col·laboració de lesUFAMde la Policia Nacional de Palència i Alacant.

El detingut ha estat posat a la disposició del Jutjat d'Instrucció número 2 de Palència, que ha incoat diligències prèvies i adoptat mesures cautelars.

tracking