Diari Més

Successos

Una detinguda en relació a l'incendi que ha causat vuit morts a París

L'arrestada és una habitant de l'edifici que ha cremat

Imatge de l'incendi que ha deixat almenys set morts a París.

Almenys set morts i una trentena de ferits en un incendi a ParísPompiers París

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona ha estat detinguda aquest dimarts en relació a l’incendi que ha provocau vuit morts i una trentena de ferits en un edifici de vuit plantes de París, segons ha informat el fiscal de la capital, Rémy Heitz.

La policia està interrogant l’arrestada, una habitant de l’edifici que ha començat a cremar a la 1 de la matinada i les flames s'han estès de forma ràpida tot sorprenent els veïns que dormien a aquella hora.

«En el moment actual, la tesi criminal és la que té més pes», ha indicat davant dels mitjans el fiscal, que s'ha traslladat al lloc del succés.

Heitz no ha donat més dades sobre la investigació que, precisa, «acaba de començar».

La sospitosa ha estat arrestada «no lluny de l’incendi» durant la nit, poc després que comencés la intervenció dels bombers, ha agregat.

El fiscal ha indicat que el balanç de víctimes encara no és ferm, perquè els bombers, que han controlat l’incendi cap a les 06.30 hores continuen registrant el lloc i perquè almenys un dels ferits està molt greu.

Segons diversos testimonis, les primeres flames han aparegut a la part alta de l’edifici, al setè pis, i s'han propagat de forma «extraordinàriament ràpida», segons el relat dels bombers.

Les flames van afectar més la part interior de l’edifici, que dóna a un pati interior, la qual cosa va dificultar la seva actuació.

Molts veïns es van refugiar a la teulada de l’edifici, la qual cosa ha obligat els bombers a complicades tasques de salvament, mitjançant l’ús d’escales de mà, posant en perill les seves pròpies vides.

Es tracta d’un edifici dels anys 70 que ha quedat devastat, la qual cosa ha obligat a evacuar uns altres dos blocs adjacents com a mesura de precaució.

tracking