Diari Més

Societat

Uns 200 espanyols queden atrapats en un avió de Ryanair a Praga durant 6 hores

Els viatgers, que s'han queixat del tracte rebut per l'aerolínia, van haver de gestionar-se ells mateixos l'hotel

Pla sencer d'un avió de Ryanair enlairant-se a l'Aeroport de Reus.

Ryanair, avió, reus, vaga, aeroport

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Prop de 200 viatgers espanyols que van quedar retinguts en un avió a Praga durant hores, després de cancel·lar-se el vol FR2767 de Ryanair aparentment per un temporal de neu, podran viatjar aquest dilluns a Madrid.

«Els viatgers viatjaran demà (per avui) a les 10.00 (09.00 GMT)», va dir anit a Efe un empleat deMenziesAviation(Czech), empresa a la qual Ryanair subcontracta els serveis en l'aeroport internacional de Praga, entre ells la venda de bitllets i reclamació de vols.

«Els viatgers s'han gestionat ells mateixos l'hotel per a passar la nit», va afegir la font, que d'altra banda va afirmar «no saber» on estaven allotjats els espanyols, que ahir es van queixar del tracte rebut per l'aerolínia irlandesa.

El vol FR2767 de Praga a Madrid tenia previst el seu enlairament en el matí d'aquest diumenge, però es va endarrerir fins més del migdia, i després la companyia va retenir als passatgers durant unes sis hores, abans de comunicar la cancel·lació del vol.

«Han estat molts els vols cancel·lats i no tenim capacitat de trobar allotjament per als passatgers», va explicar el representant, qui així mateix va afirmar que ahir es va produir una situació crítica perquè els hotels a Praga estaven «plens».

El trànsit en l'aeroport internacionalVaclavHavelde Praga no es «va interrompre totalment», va informar per la seva part el servei d'atenció al client, que va asseverar també que «moltíssims vols han patit retards i alguns s'han cancel·lat».

Entre aquests últims està FR2767 de Ryanair, que havia d'haver enlairat ahir al matí a les 8.30 GMT, i que al final es va quedar en terra.

El capità de l'aeronau va indicar que no podien descongelar correctament les ales de l'aparell, segons declaracions d'un dels viatgers a la cadena La Sexta.

Alguns passatgers van haver de ser atesos per «crisis d'ansietat», va afirmar aquesta mateixa font.

«La neu en l'aeroport de Praga i la lentitud dels serveis de desglaç en l'aeroport van provocar diversos retards ahir, 3 de febrer. Lamentablement aquest vol amb destinació Madrid va haver de cancel·lar-se ja que els retards van provocar que la tripulació es trobés fos de torn. Tots els clients han rebut allotjament i ja han embarcat en un avió de reemplaçament que ha aterrat avui a Madrid. Demanem sinceres disculpes als clients afectats», ha informat Ryanair.

tracking