Diari Més

Policial

Un veí de Vigo, de 80 anys, acusat d'haver ratllat més d'un miler de cotxes a un sol barri

La Policia també li atribueix també tres agressions a cop de paraigues o bastonades als seus veïns

Imatge d'arxiu del barri d'O Calvario, on resideix el veí que ratlla els vehicles.

Un veí de Vigo, de 80 anys, acusat d'haver ratllat més d'un miler de cotxes a un sol barriinternet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Segons explica La Voz de Galicia, unn veí que ronda els 80 anys ha ratllat la carrosseria de 1.000 cotxes durant el 2018 i altres 120 en el que portem d'aquest 2019.

La Policia Nacional, a més, li atribueix tres agressions a veïns, als quals, suposadament, va copejar amb el seu paraigua o bastó. L'últim incident va ser fa uns dies al carrer Xílgaro, a A Doblegada, on va danyar set cotxes aparcats, així com els panys de les seves portes, i un portal.

A més, suposadament, va agredir a l'amo d'un cotxe que el va enxampar quan l'estava ratllant amb una clau una aleta, alhora que li ficava un escuradents pel pany i el trencava per a bloquejar-la. El propietari li va recriminar a l'ancià i aquest el va copejar a la cara, li va trencar les ulleres i va fugir, però va ser retingut.

L'implicat suma 12 arrestos anteriors per vandalisme o agressions. Els testimonis van explicar a la policia que l'home de 79 anys, a punt de complir 80, té atemorit al barri perquè no només danya cotxes i portals sinó que també agredeix a persones amb paraigües o bastons. També li atribueixen un tocament a una vianant fa uns anys.

tracking