Diari Més

Successos

Un home que va matar a la seva dona l'any 2003 assassina a l'advocada que el va defensar

Tots dos mantenien una relació sentimental

Imatge del domicili on va ser localitzat el cadàver.

Un home que va matar a la seva dona l'any 2003 assassina a l'advocada que el va defensarEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

RebecaSantamalia, una advocada de 47 anys, ha estatassassinadaambuna armablanca en un domicili de Saragossa. Elpresumpteautor del crim és JoséJavierSalvadorCano, de 50 anys, condemnat l'any 2003 per matar a la seva dona. Segons ha informat la Policia Nacional, SalvadorCanos'ha suïcidat durant la matinada de divendres en precipitar-se del viaducte deTeruel.

La víctima delsuccés, RebecaSantamalia, va defensar a SalvadorCanol'any 2003 durant el judici per l'assassinat de la seva dona,PatriciaMaurel.

La delegada delGobiernoa Aragó ha indiciat queel cas està emmarcat en laviolènciade gènera, ja que l'advocadai l'autor del crim mantenien una relació sentimental extramatrimonial.

Dijous passat el marit de RebecaSantamaliava denunciar la seva desaparició, quan va trucar a les 21 hores a la comissaria de la capital aragonesa. La investigació dels agents els va dur fins a un pis, propietat de Salvador, al qual no van poder localitzar. Finalment, a les 4 de la matinada, la policia va accedir al domicili on van localitzar el cos de la víctima.

Paralel·lamentaTeruel, uncotxede policia va veure un home caminant pel viaducte i quan s'hi van apropar l'home es va posar a córrer i es va llançar al buit, morint al moment.

Salvador vaassassinaraPatriciaMaurell'any 2003 i va ser condemnat a 18 anys de presó pel TSJde Aragón.Des del'any 2017 es trobava en llibertat condicional.

tracking