Diari Més

Protesta

Cabify demana que es persegueixin les agressions a les VTC i calcula que se n'han produït més de 30 a Barcelona i Madrid

El president de la companyia a Europa assegura que els 15 minuts de prereserva exclouria el 95% dels usuaris

Un taxista d'esquenes amb una armilla groga de l'associació Èlite Taxi a la concentració de taxistes a la cruïlla de passeig de Gràcia amb el carrer Aragó.

Cabify demana que es persegueixin les agressions a les VTC i calcula que se n'han produït més de 30 a Barcelona i MadridACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de Cabify a Europa, Mariano Silveyra, ha demanat que es persegueixin les agressions contra conductors de les VTC i ha afegit que ja sabia que se'n produirien. En declaracions a Rac 1, Silveyra ha calculat que hi ha hagut més de 30 agressions a Barcelona i Madrid. «Són accions deplorables. Ara volem que s'investiguin i es persegueixin a fons», ha afegit. D'altra banda, sobre la proposta de regulació del sector del Govern, que fixa 15 minuts d'antelació per fer la prereserva, Silveyra ha afirmat que aquesta mesura exclouria el 95% dels usuaris, que actualment estan per sota d'aquests minuts d'espera. Així mateix, ha denunciat que el Govern els va enganyar dient que la preserva s'aplicava a altres països i ha assegurat que no hi ha cap norma europea.

El president de Cabify ha explicat que el conductor de VTC agredit ahir divendres a Barcelona era de la seva companyia. I ha lamentat que patís un «atac d'ansietat amb convulsions» per l'agressió de taxistes en el marc de la vaga indefinida.

tracking