Diari Més

Societat

Un error dels compradors delata la venda d'un nen per 140 euros

S'havia acordat la venda per raons econòmiques, i perquè la compradora no pot tenir fills

El nadó va ser lliurat a representants del Ministeri de la Família.

Un error dels compradors delata la venda d'un nen per 140 eurosPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un error causat per la desesperació dels, suposadament, compradors, va delatar la venda d'un nen per 160 dòlars (140 euros), minuts després del seu naixement, en un municipi del nord de Nicaragua, va informar aquest dimecres el govern local.

El negoci va ser descobert quanEdgardoJoséEspinozaMendietai la seva filla DanielaEspinozaMendieta, van protagonitzar un escàndol després del part deVekelMaradiaga, de 18 anys, a l'HospitalPrimariodel municipi de San Juan deRíoCoco, a prop a la frontera amb Hondures, segons un informe preliminar emès a través de mitjans del Govern.

Encarregats de l'hospital van notar que alguna cosa anava malament, perquè la parella estava més preocupada pel nadó que la seva progenitora i la mare d'aquesta,MaríaMaradiaga, qui va confessar lavendadel nounat mentre els suposats compradors fugien.

Segons l'àvia del nadó, la seva filla havia acordat lavendaper raons econòmiques, i perquè la compradora no pot tenir fills.

El Govern de Nicaragua ha informat de l'arrest dels compradors, i de la suposada còmpliceMarthaLorenaMendietaEstrada iOfeliaSalazar, qui hauria contactat a les diferents parts.

També va ser arrestadaVekelMaradiaga, qui es manté sota custòdia policial a l'Hospital deSomoto, prop de San Juan deRíoCoco. El nadó va ser lliurat a representants del Ministeri de la Família, segons la informació oficial.

tracking