Diari Més

TV

TVE confirma una nova edició d''Operación Triunfo' per a la propera temporada

S’emetrà entre setembre d’aquest 2019 i juny de 2020

Imatge dels setze concursants d''Operación Triunfo 2018', la darrera edició del programa.

TVE confirma una nova edició d''Operación Triunfo' per a la propera temporadaTVE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els seguidors d’Operación Triunfo podran seguir gaudint d’aquest format la propera temporada televisiva. Tot i que en la roda de premsa de balanç de la darrera edició del programa el director de continguts de TVE, Toni Sevilla, va dir que «OT ha de descansar», la cadena ha afirmat ara a Fórmula TV que el talent show tornarà a la petita pantalla entre setembre de 2019 i juny del 2020.

El director de TVE, Eladio Jareño, ha afirmat en una entrevista al citat mitjà que «el format no descansarà. El que s’ha de veure es quan comencem» ja que «la temporada va des de setembre de 2019 a juny de 2020 i hem de veure quan fem la propera edició». D’aquesta manera, confirma que es farà una nova edició que s’emetrà en aquest període de temps, tot i que no marca una data exacta, ja que això també dependrà d’«altres continguts que estan en marxa».

Així doncs, els fans del programa televisiu podran gaudir, sense haver d’esperar massa, de nous triunfitos que tornin a conquistar els telespectadors amb les seves actuacions.

tracking