Diari Més

Empresa

Josep Nogués, nou president d'Activa Mútua

Substitueix l'empresari Ferran Teixidó, qui ha ostentat aquest càrrec durant els últims 4 anys

Imatge d'arxiu del nou president d'Activa Mútua, Josep Nogués.

Josep Nogués, nou president d'Activa MútuaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Activa Mútua té nou president des del passat 1 de gener: Josep Nogués Marsal. Relleva en el càrrec el reconegut empresari Ferran Teixidó, qui ha ostentat aquesta responsabilitat durant els últims 4 anys.

La Junta General d'Activa Mútua ha optat en aquesta ocasió per un professional amb una dilatada experiència en el sector mutualista. Josep Noguès va ser director gerent de les antigues mútues MATT i Reddismatt. Des de 2008, ha estat director institucional d'Activa Mútua i posteriorment, vicepresident primer.

L'anterior president, Ferran Teixidó, passa a ostentar la vicepresidència segona. La vicepresidència primera s'ha assignat a Júlia Soler Millán, mentre que Jaume Obiols Bonet continuarà en la vicepresidència tercera. Miquel Àngel Puig és director gerent d'Activa Mútua des de 2011.

Activa Mútua preveu clausurar l'exercici 2018 (juny 2019) amb uns ingressos superiors als 350 milions d'euros. L'entitat dóna servei a més de 65.000 empreses i 560.000 treballadors. Compta amb una xarxa de 76 delegacions a tota Espanya, 35 centres assistencials i dos centres hospitalaris, un propi i un altre mancomunat.

tracking