Diari Més

Policial

Troben viva, tres mesos després, a una menor desapareguda després de l'assassinat dels seus pares

Jayme Closs, de 13 anys, va aconseguir fugir del seu segrestador

Imatge de la menor distribuïda per la policia.

Troben viva, tres mesos després, a una menor desapareguda després de l'assassinat dels seus paresInternet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La menor de 13 anys desapareguda fa tres mesos a Wisconsin, Estats Units, ha estat trobada pels veïns deGordon, un poble situat a pocs quilòmetres d'on residia la menor amb els seus pares. La policia ha assegurat que ha detingut al responsable del segrest.

Aquest cas va tenir paralitzada la societat dels Estats Units, quan el passat 15 d'octubreJamesCloss, de 56 anys, i la seva donaDenise, de 46, van ser trobats morts. La seva filla,JaymeCloss, estava desapareguda des de llavors. La seva desaparició va mobilitzar més 1.500 voluntaris i es va oferir una recompensa de 25.000 dòlars per a qui aconseguís trobar-la.

Un veí deGordon, un poble situat a una hora en cotxe del domicili on va tenir lloc l'assassinat, va alertar al 911 després que la petitaJaymeClosstruqués a la seva porta. Tal com descriu aquest veí, la nena estava molt prima i bruta.

La policia ha afirmat que s'ha detingut al principal sospitós d'aquestsuccés. De moment es desconeixen més detalls sobre la fugida de la menor, qui es troba ingressada en un hospital de la zona per rebre tractament.

tracking