Diari Més

Successos

Dos bombers i una espanyola moren en una explosió en una fleca al centre de París

Fins a nou persones més es troben en estat crític

Els bombers i serveis d'emergències ajudant a les víctimes

Almenys quatre morts i desenes de ferits després d'una explosió en una fleca al centre de ParísEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una forta explosió en una fleca al centre de París ha causat avui tres morts i «nombrosos ferits» que podrien superar a la vintena, nou d'ells en estat crític, segons fonts policials. De fet, el ministre francès de l'Interior, Christopher Castaner ha comentat que serien quatre les perones mortes, tot i que la policia ho ha desmentit minuts més tard. Les tres persones mortes són dos bombers i una civil, espanyola.

La deflagració s’ha registrat sobre les 9.10 hora local i ha estat precedida d’una incendi, que segons els primers indicis estaria relacionat amb una fuita de gas. L’explosió ha fet tremolar les finestres i vidres i ha causat importants danys materials als edificis i comerços del voltant, com ha pogut comprovar EFE. A més, ha generat una columna de fum visible des de molts punts de la ciutat.

Una hora després, encara hi havia un núvol dens de fum al carrer Trévise, on s’ubica la fleca, i al seu voltant, on hi ha importants atraccions turístiques com el Museu de Cera de Grévin o el teatre de varietats Follies Bergeres.

Desenes de bombers s’han desplaçat al lloc, que ha estat acordonat, però no han aconseguit, fins molta estona després, sufocar l’incendi. Jean, un jove que viu davant la fleca, ha explicat a EFE que diverses finestres de casa seva s’han trencat després d’un baluern «que semblava un terratrèmol».

Desenses de bombers treballen per extingir l'incendi

Diversos ferits després d'una explosió en una fleca al centre de ParísEFE

tracking