Diari Més

Societat

Les tendències decoratives que arrasaran el 2019

Pintar les rajoles, les formes geomètriques, el color groc mostassa o el paper atrevit de paret són apostes segures segons Pinterest

Les formes i els dissenys geomètrics elegants s'estan posant de moda a les habitacions infantils.

Les tendències decoratives que arrasaran el 2019Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Pinterest és una de les xarxes socials que serveix com a indicador per intuir quines seran les tendències que arribaran per quedar-se. La gent les busca entre les seves fotografies i, a posteriori, recull allò que més interès ha despertat. Les persones fan servir Pinterest per a fer de la seva casa una càlida llar. La tendència és clara. Per a tenir un terra bonic, ja no cal polir el parquet o fer unes incòmodes obres. Ara, es porta pintar les rajoles amb colors cridaners i patrons de mosaic. Pinterest ha comptabilitzat un augment del 1276% en les cerques de rajoles pintades.

Per altra banda, si es busca renovar una paret, una opció és pintar-la amb formes geomètriques de colors. Pinterest destaca un augment del 225% en les cerques de pintura geomètrica.

El colorNatural Coralserà la tendència per aquest any perquè ho diu l’Institut Pantone però no serà l’únic. A la gent li agrada el groc «rebel» o més transgressor. Les parets groc mostassa estaran presents el 2019, ja que hi ha hagut un augment del 45% en les cerques d'aquest to.

A més, els jardins verticals estan de moda per a les persones que busquen cobrir la paret de casa seva de vida des del pis fins al sostre. Hi ha hagut un increment del 287% en les cerques de jardins verticals.

L’estil vintage també continua sent tendència. Va arribar fa uns anys i sembla que ens resistim a què desaparegui. I un nou material: la llanda, que agafa presència com a element decoratiu. La xarxa social reconeix un augment del 563% en les cerques d’interiors de llanda.

El paper per a la paret guanya a la pintura: atrevit amb fulles tropicals i estampats brillants que dóna vida a les habitacions grans i petites serà una de les idees que més presència tindrà a l’hora de fer canvis als interiors.

El cactus es manté com a planta decorativa, de fàcil manteniment i de formes molt diverses. També les xemeneies interiors i exteriors s’estan posant de moda. I com més modernes i elegants, millor. I per als més petits, els pares opten per llits amb formes de casetes: perquè els infants es diverteixin i descansin. Els pares estan afegint un petit toc rústic i desgastat a l’habitació dels nens. Les formes i els dissenys geomètrics elegants s’estan posant de moda a les habitacions infantils. Ha augmentat un 1178% les cerques de decoració geomètrica.

tracking