Diari Més

Escolta les 17 cançons candidates a representar Espanya a Eurovisió 2019

Els concursants de la darrera edició d''Operación Triunfo' són els encarregats d'interpretar-les

Els concursants d''Operación Triunfo 2018' interpreten les cançons preseleccionades.

Escolta les 17 cançons candidates a representar Espanya a Eurovisió 2019RTVE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 17 cançons amb els seus correspondents intèrprets inicien aquest dijous una carrera de fons per convertir-se en el tema que representarà Espanya a Eurovisió 2019. Les cançons en qüestió, interpretades pels concursants d'Operación Triunfo 2018, ja es poden escoltar a través de la web de RTVE, des d'on els internautes podran votar per les seves tres preferides.

El públic torna a tenir enguany l'oportunitat de dir-hi la seva pel que fa a la tria del tema que Espanya portarà al proper festival d'Eurovisió, que tindrà lloc a Tel Aviv. RTVE ha fet públic l'avanç d'un total de 17 cançons preseleccionades i, a partir d'avui i fins el 2 de gener, el públic podrà votar un cop cada dia per les seves tres preferides. Els encarregats d'interpretar-les són els concursants d'Operación Triunfo 2018, que va celebrar ahir dimecres la gran final i va proclamar Famous guanyador. La decisió no ha estat exempta de polèmica, ja que tots els participants al talent show defensen un o més temes candidats tret de tres concursants: Alfonso, África i Dave.

Un cop tancades les votacions, s'anunciaran les tres cançons més votades pel públic. Aquestes es representaran en una gala que tindrà lloc a mitjans de gener junt a set més d'aquesta mateixa llista que seleccionaran conjuntament RTVE i Gestmusic. D'aquesta manera, seran un total de 10 els temes que els triunfitos interpretaran en la gala de selecció.

Els internautes que vulguin efectuar el seu vot han d'entrar al lloc webrtve.es/eurotemazo i seleccionar les seves tres cançons preferides. Després cal que es registrin com a usuaris de RTVE amb el seu perfil de Twitter o Facebook. El vot es podrà tornar a emetre al cap de 24 hores i la votació clourà el 2 de gener.

A continuació podeu escoltar les cançons preseleccionades:

tracking