Diari Més

Societat

Michael Robinson anuncia que té un càncer avançat

Ha assegurat sentir-se amb ànim per combatre la malaltia

Imatge del comunicador Michael Robinson.

Michael Robinson anuncia que té un càncer avançatEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Michael Robinson, exfutbolista britànic establert a Espanya que treballa des de fa anys com a periodista esportiu en diversos mitjans, ha revelat aquest dilluns que pateix «un melanoma avançat amb metàstasi» en una entrevista al programa La Ventana, de la Cadena Ser.

Robinson, nascut fa 60 anys a Leicester, ha explicat en aquesta entrevista els detalls de la seva malaltia, que va descobrir en notar un embalum en una axil·la.

«Em van donar unes notícies tremendes: 'Michael, tens càncer, un de dolent que no té cura'. Després, de la resta no recordo haver-ho escoltat bé, perquè jo pensava que era un malson», va dir en antena.

L'exjugador va admetre que el primer dia no sabia com reaccionar, però actualment va assegurar sentir-se amb ànim per a combatre la malaltia.

«Preferiria no haver de lliurar aquesta batalla, però lamentablement estic en aquesta lluita i tinc clar que la guanyaré», va afegir.

L'exfutbolista va comentar que, fa uns dies, abans d'iniciar la fase de medicació per tractar la malaltia, una infermera li va demanar que acudís en dejú per evitar efectes secundaris, i que ell esperava que un d'ells fora millorar el seu «pronunciament de les erres».

Michael Robinson va fitxar per l'Osasuna l'any 1987 i des de fa anys exerceix el periodisme. Ha destacat en programes de televisió i ràdio com Eldíadespuéso Informe Robinson.

El 2017 va rebre el XII Premio Internacional dePeriodismoVázquezMontalbán, en la categoria de periodisme esportiu en considerar el jurat «la seva magnífica trajectòria professional en l'àmbit de la comunicació esportiva».

També ha guanyat dos premisOndaspels seus programes de televisió Informe Robinson i Eldíadespués.

tracking