Diari Més

Societat

Un noi s'enfila a un edifici per ajudar una dona que estava sent maltractada

Mohamed va romandre amb la víctima durant la mitja hora que va tardar la policia a arribar al domicili

Imatge de Mohamed K., de 29 anys.

Un noi s'enfila a un edifici per ajudar una dona que estava sent maltractadaHeraldo de Aragón TV

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Segons informa el mitjàHeraldode Aragón,MohamedK., de 29 anys, va salvar durant la tarda de dijous a una dona que estava sent agredida per la seva parella al seu domicili. LaJefaturaSuperior dePolicíad'Aragó ha confirmat que es va arrestar a la parella sentimental de la víctima.

Segons explica el citat mitjà, els crits de la dona van alertar a la comunitat de veïns del carrerLa Almozara, Saragossa, alguns van comprovar com un home s'apropava a la jove i, utilitzant la força, l'obligava a entrar de nou al domicili. La dona va sortir a demanar ajuda, de nou, per la finestra de casa. De fet, alguns testimonis pensaven que la dona acabaria tirant-se al buit.

Va ser llavors quanMohamedes va enfilar a una tanca i ajudant-se del cablejat elèctric, va aconseguir arribar fins a la finestra on es trobava la víctima.

Mohamedva romandre amb la dona, i també amb l'agressor, durant la mitja hora que va tardar la policia a arribar al domicili.

Finalment l'home va ser detingut i la dona traslladada a l'hospital amb els seus dos fills. QuanMohamedva haver d'identificar-se es va adonar que algú li havia robat la cartera que havia deixat a terra, juntament amb altres objectes personals, abans d'enfilar-se a l'edifici.

tracking