Diari Més

Aznar reclama una intervenció «total i sense límit de temps» de Catalunya

L'expresident espanyol considera que es tracta d'una «comunitat fallida»

Imatge d'arxiu de l'expresident del govern espanyol José María Aznar.

Aznar reclama una intervenció «total i sense límit de temps» de CatalunyaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

José María Aznar ha dit avui en una entrevista a 'El Mundo' que a Catalunya és «indispensable» una intervenció «total i sense límit de temps» per la situació d'»insurrecció» que, al seu parer, s'hi viu. L'expresident del govern espanyol i president del think tank conservador Faes ha afirmat, a més, que Catalunya és una comunitat «fallida», i ha advertit que «quant més temps passi, més alt serà el preu» que l'Estat pagarà. Tot i això, ha afirmat que no està d'acord amb la proposta de Vox de suprimir les autonomies, per bé que s'han de «repensar i corregir» després que «els nacionalistes hagin trencat el pacte».

Aznar també ha reflexionat que la «sensació» és que l'Estat de les Autonomies «s'ha escapat de les mans», per la qual cosa ha considerat que cal «reflexionar» sobre «el contingut i l'exercici de les competències en algunes comunitats autònomes».

«Soc partidari d'una política nacional forta, i això és perfectament compatible amb la descentralització», ha dit un Aznar que també ha lamentat que la dreta espanyola estigui ara representada per tres partits. «Hem fet un salt de 30 anys enrere», ha assegurat.

tracking