Diari Més

Judicial

Oriol Pujol demana substituir la presó per treballs per la comunitat

L'exdiputat de CDC mostra «ple penediment» i demana evitar l'ingrés carcerari per «no desestructurar encara més» la seva vida

Pla mitjà d'Oriol Pujol arribant a l'Audiència de Barcelona, passant per davant d'un furgó dels Mossos.

Oriol Pujol accepta dos anys i mig de presó per haver cobrat comissions irregulars en el 'cas ITV'ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La defensa d'Oriol Pujol ha demanat a la magistrada substituir l'ingrés a presó per treballs en benefici de la comunitat per l'anomenat 'cas ITV' i ha assegurat que també tenen «eficàcia exemplaritzant i comunicativa». «Un cop s'ha produït la confessió i la reparació del dany, també és beneficiosa i té un efecte exemplaritzant notable», ha argumentat el seu advocat, Xavier Melero, segons ha explicat després de la vista a l'Audiència de Barcelona, que no era pública, als mitjans de comunicació. L'exdiputat de Convergència Democràtica al Parlament i excoordinador general del partit ha mostrat «ple penediment» i ha demanat l'«oportunitat de no desestructurar encara més la seva vida», segons ha assenyalat el seu advocat.

A finals de juliol l'Audiència de Barcelona va condemnar l'exsecretari general de CDC a dos anys i mig de presó per tràfic d'influències, suborn i falsedat documental, a més d'imposar-li 76.000 euros de multa per haver cobrat comissions irregulars en el 'cas ITV'. El tribunal també va imposar 15 mesos i mig de presó a la parella de l'exsecretari general de CDC, Anna Vidal.

tracking