Diari Més

Societat

L'emotiu vídeo per agrair a Messi el seu compromís amb els nens malalts de càncer

L'obertura del centre oncològic infantil més gran d'Europa serà una realitat gràcies a la Fundación Leo Messi

Imatge del vídeo.

L'emotiu vídeo per agrair a Messi el seu compromís amb els nens malalts de càncerYouTube @Hospital Sant Joan de Déu Barcelona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LaFundaciónLeo Messi ha aconseguit els 30 milions d'euros que faltaven per encarar amb garanties la construcció delSJDPediatricCancerCenterde Barcelona, el centre oncològic infantil més gran d'Europa.

Aquest centre es va començar aconstruirel passat mes d'octubre, quan l'astre argentí va participar en l'acte de col·locació de la primera pedra. En aquell moment, però, faltaven 2,7 milions d'euros per garantir l'èxitdel projecte. Gràcies a aquesta última recaptació elSJDPediatricCancerCenteres convertirà en una realitat amb tota garantia. El nou hospital es construirà al costat de l'Hospital Sant Joan de Déu, situat a l'avinguda Diagonal de Barcelona, i obrirà les seves portes l'any 2020.

El futbolista sempre ha estat molt actiu en actes solidaris relacionats amb aquesta malaltia. De fet, ha celebrat més d'un gol amb el gest de posar dos dits a la cara per mostrar el seu suport als nensmalaltsde càncer.

Ara, l'Hospital Sant Joan de Déu ha volgutagraira Messi la seva col·laboració amb un emotiu vídeo.

tracking