Diari Més

Policial

Detinguts els pares d'un nadó d'un mes per presumptes maltractaments

La nena està ingressada a l'UCI per una fractura cranial

El seu pronòstic de la nena és reservat.

Detinguts els pares d'un nadó d'un mes per presumptes maltractamentsGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una nena d'un mes roman ingressada a l'Hospital La Fe de València després de patir lesions, hematomes a la cara i fractura cranial suposadament comeses pels seus pares, de 28 anys que, després de ser detinguts i prestar declaració, van quedar en llibertat provisional encara que se'ls va imposar una ordre d'allunyament.

Fonts de la Policia Nacional han informat que la petita va ingressar el dimarts de la passada setmana a la Unitat de Vigilància intensiva (UCI) pediàtrica, on es troba en «coma induït». El seu pronòstic és reservat.

Les fonts policials han informat que el passat 29 de novembre els pares van ser detinguts com a suposats autors d'un delicte de maltractaments a la seva filla d'un mes de vida i van passar a disposició judicial.

El diari Levante-EMV informa aquest dimarts de la detenció i assenyala que els pares van ser posats en llibertat provisional després d'acollir-se al seu dret a no declarar al Jutjat d'Instrucció número 4 de València i de conformitat amb el criteri de la Fiscalia.

El jutge, segons aquesta informació, va acordar una ordre d'allunyament de 200 metres respecte a la víctima i es va inhibir a favordels jutjatsde Torrent, ja que els fets es van produir en un municipi de la comarca valencianad'HortaSud.

Des del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat han informat que el Jutjat d'Instrucció número 4 de València ha obert una causa per determinar l'origen de les lesions que presenta la petita. El jutge està a l'espera de rebre els informes forenses per determinar si els pares van tenir alguna participació en els fets.

tracking