Diari Més

Policial

Detinguts per ficar a un home en un contenidor d'escombraries i gravar-ho

Els detinguts són 7 persones d'entre 17 i 40 anys

Imatge d'arxiu d'uns contenidors.

Detinguts per ficar a un home en un contenidor d'escombraries i gravar-hoPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Set persones han estat detingudes a LaLíneade la Concepción (Cadis) acusades de ficar a un home en un contenidor d'escombraries i gravar-ho per després penjar el vídeo a les xarxes socials, que s'ha convertit en viral. D'acord a la Policia Nacional, se'ls considera possibles autors d'un delicte contra la integritat moral.

La investigació va començar a l'octubre, quan va començar a circular per les xarxes socials un vídeo en el qual es veia com set persones introduïen a un home en un container de recollida de paper. Posteriorment, aquestes persones van bloquejar la sortida de l'home tancant la tapa, i el van bolcar a un altre contenidor d'escombraries.

La víctima, identificada per la policia, és un home de 39 anys que pateix una addicció a les drogues. En declarar, va manifestar que uns joves li van oferir deu euros per introduir-se al contenidor, ell va accedir per la seva necessitat d'obtenir recursos per pagar-se l'addicció.

Un cop dins el contenidor, li van tancar la tapa impedint-li sortir per després llançar-li a un altre contenidor d'escombraries entre burles i mentre gravaven la humiliació amb els telèfons mòbils.

Després d'haver estat identificada la identitat dels autors, amb edats d'entre 17 i 40 anys, gràcies als enregistraments, han estat detinguts i posats a disposició judicial i un d'ells, menor d'edat, de la Fiscalia de menors.

tracking