Diari Més

Societat

Xuclar el xumet caigut a terra i donar-lo al teu fill pot prevenir al·lèrgies i asma

Els pares transmeten bacteris orals saludables que afecten el desenvolupament del sistema immunològic

L'estudi s'ha presentat en una reunió del Col·legi Americà d'Al·lèrgies, Asma i Immunologia.

Xuclar el xumet caigut a terra i donar-lo al teu fill pot prevenir al·lèrgies i asmaPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xuclar el xumet del teu fill quan se li hacaiguta terra i tornar-li a posar a la boca, pot semblar un acte poc higiènic, però un estudi elaborat per Henry FordHealthSystem, Detroit, Estats Units, revela que aquest acte pot ser beneficiós per la salut del nadó, i pot prevenir al·lèrgies i asma.

L'estudi presentat en la reunió del Col·legi Americà d'Al·lèrgies, Asma i Immunologia (ACAAI) indica que els nadons, els pares dels quals que realitzaven aquesta acció, presentaven un nivell més baix d'anticossos relacionats amb el desenvolupament d'al·lèrgies i asma. Els investigadors creuen que d'aquesta manera els pares transmeten bacteris orals saludables, provinents de la saliva, que afecten el desenvolupament del sistema immunològic dels fills.

En l'estudi de Henry Ford s'avalua l'associació entre mètodes de neteja del xumet i la Immunoglobulina E oIgE(vinculat al desenvolupament d'al·lèrgies i asma). No obstant això,EdwardZoratti, coautor de l'estudi ha advertit que és necessari aprofundir més en aquesta investigació, ja que encara no s'ha determinat si la poca produccióde IgEobservada en els nens es manté en el temps.

tracking