Diari Més

Societat

Acusa al seu rival de despistar-lo amb un pet en un campionat de dards

L’home assegura que li va costar dues nits treure’s l’olor del nas

Imatge d'arxiu d'una competició de dards

Acusa al seu rival de despistar-lo amb un pet en un campionat de dardsGTRES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En el món de l’esport hi ha moltes tàctiques extra esportives per treure avantatge al rival però algunes van més enllà, i aquest és un dels casos. Tot va succeir en un campionat de dards d’Anglaterra on Wesley Harms, un jugador professional holandès, va perdre contra l’escocès Gary Anderson. Aquesta derrota, segons Harms va estar causada per un pet d’Anderson, tal i com explica el jugador holandès.

En una entrevista després del joc, Harm va dir que la causa de la seva derrota per 10 a 2 va ser per l’olor fètid que hi havia. «Em va costar dues nits treure’m aquesta olor del meu nas», va dir Harms a una televisió del seu país. Per la seva banda, Anderson nega que ell fos el culpable del pet i de fet, acusa a Harms de ser l’autor: «Feia pudor a ous podrits, però no era cosa meva», i afegia «cada vegada que passava pel seu costat, m’arribava aquesta pudor i per això vaig pensar que era ell, però segur que no vaig ser jo», va afirmar el jugador escocès.

Però l’holandès, lluny d’estar convençut insisteix: «si pensa que vaig ser jo el que se’l va tirar està equivocat al 100%. Prometo pels meus fills que no va ser culpa meva. Altres vegades he estat malament de l’estómac en competició i ho he admès, així que no mentiré ara sobre això».

tracking