Diari Més

Policial

Un menor grava al seu assetjador i aconsegueix provar els fets davant la policia

L'home li va oferir diners a canvi de mantenir relacions

Els agents van detenir a l'adult, acusat d'un presumpte delicte d'inducció a la prostitució de menors.

Un menor grava al seu assetjador i aconsegueix provar els fets davant la policiaWikimedia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'enregistrament d'una conversa amb un telèfon mòbil feta per un menor, que estava sent assetjat per un adult per mantenir relacions sexuals amb ell a canvi de diners a Tolosa (Guipúscoa), ha permès detenir al presumpteassetjador, segons ha informat aquest divendres el departament basc de Seguretat.

Segons aquesta font, el succés es va produir a primera hora de la tarda de dijous quan l'inculpat, de 51 anys, va abordar a la víctima, de 17, a la sortida del seu centre educatiu i presumptament li va proposar mantenir relacions sexuals a canvi de diners.

La víctima va intentar allunyar-se de l'home, qui va insistir en les seves proposicions fins que el jove va aconseguir entrar en uns serveis públics i avisar a la seva mare que, al seu torn, va alertar a l'Ertzaintza del que estava succeint.

No obstant això, la perseverança de l'assetjador, que no parava d'acostar-se al noi, va fer que aquest gravés la conversa amb el seu telèfon mòbil. Els agents que van acudir al lloc van ser testimonis de l'actitud de l'adult cap al menor.

Després la víctima il'assetjador van ser conduïts «voluntàriament» a dependències policials per «aclarir la situació». A comissaria els agents van detenir a l'adult, acusat d'un presumpte delicte d'inducció a la prostitució de menors, després d'escoltar ambdues versions i escoltar l'enregistrament realitzat pel menor.

tracking